2020 WWE WrestleMania 36: Live🟢Stream | Onlayn TV Kanalına necə baxmaq olar

2020 WWE WrestleMania 36 Live🟢Stream: TV kanalını necə izləmək olar

Nə vaxt olur? WrestleMania 36-nı izləmək üçün hansı kanala uyğunlaşmalıyam? Canlı yayım necə WrestleMania 36?

OW HƏR YERİNƏ [TV] https://bit.ly/2020-WWE-WrestleMania-36-Live-Stream-TV

Hər hansı bir sualınız varsa, bütün cavabları burada tapa bilərsiniz. Beləliklə, daha çox izahat vermədən, təqiblərə son qoyaq və burada faydalı məlumatları görək.

WrestleMania 36 harada və haradadır?

Bu fantastik tamaşanın 36-cı buraxılışı olacaq. Həmyaşıdlarınızla güləş sevənlərinizlə əylənmək üçün əlverişli bir andır, çünki burada daxili hekayələri yerinə yetirmək üçün mübarizə aparacaq üst güləşçilər iştirak edəcəkdir. Hekayələri izləyənlər, şübhəsiz ki, bu hadisəni tutacaqlar.

WWE WrestleMania 36 başlanğıc vaxtı

WWE WrestleMania 36, ​​5 Aprel Bazar günü, Orlando'daki WWE Performans Mərkəzində reallaşacaq. Əsas hadisə axşam saat 19.00-da başlayacaq. Ancaq axşam 5-dən etibarən başlayacaq start şousunu izləyə biləcəksiniz. WWE şəbəkəsinə şounun şənliklərindən zövq almaq üçün əsas şou baş tutmazdan 2 saat əvvəl daxil ola bilərsiniz.

Amerika Birləşmiş Ştatları

ABŞ-da əsas şou, axşam saat 7-də başlayacaq. Onu WWE Şəbəkəsində canlı yayımlaya bilərsiniz. WWE Şəbəkəsi bizə WrestleMania 36-ı heç bir əngəl olmadan izləmək üçün ən yaxşı yer vermək üçün fantastik platformanı təqdim edir. Kart doldurmağa başlayır və zaman-zaman ən yeni məlumatların gəldiyini görəcəksən. WWE WrestleMania 36-da təsdiqlənmiş çox sayda matç var və bunların hamısını WWE Şəbəkəsində izləyə bilərsiniz.

Birləşmiş Krallıq

İngiltərədə, ABŞ-da ET-dən dörd saat qabaqdadır. Saat 9-da WrestleMania 36-nı izləmək üçün rəsmi kanala girəcəyiniz deməkdir. WrestleMania 36-nı İngiltərədəki WWE şəbəkəsi vasitəsi ilə izləyə bilərsiniz. Unutmayın ki, ABŞ-da vaxtdan dörd saat qabaq axşam 9-da baş tutacaq.

WWE Şəbəkəsinə ayda cəmi 9.99 avro üçün abunə ola bilərsiniz. Və ya BT Sport Box Office-dən birdəfəlik ödəniş seçimi ala bilərsiniz, xüsusən WrestleMania 36 tədbirini satın ala bilərsiniz.

Fransa

Fransa Şərq vaxtından beş saat qabaqdadır. Beləliklə, bu ölkədə saat 21-də Fransada WrestleMania 36-nı izləmək üçün gedəcəksiniz, bilin ki, WrestleMania 36 həm də WWE PPV hadisəsidir. WWE Şəbəkəsi vasitəsi ilə hadisəni fransızca da daxil olmaqla bir neçə dildə istifadə edərək izləyə bilərsiniz. Ancaq İngilis dilində şərhə üstünlük verirsinizsə, bunu edə bilərsiniz.

Kanada

Kanadadakı insanlar yerli vaxtı dəyişdirmək məcburiyyətində deyil, çünki Şərq vaxtı ilə Kanada arasında vaxt fərqi yoxdur.

WWE Şəbəkəsi Kanadada da mövcuddur. Beləliklə, PPV hadisəsini etibarlı provayderiniz vasitəsi ilə almaq lazımdır.

Kanadadakı bütün provayderlər paketlərində WWE Şəbəkəsini təklif etmir. Beləliklə, davam etməzdən əvvəl əvvəlcə provayderinizlə əlaqə qurmaq istərdiniz. PPV satın aldıqdan sonra, seçdiyiniz cihazda WrestleMania 36 izləyə biləcəksiniz.

Meksika

Meksikadakı insanlar orijinal vaxtdan iki saat əvvəl hazır olmalı olduğunu bilmək vacibdir. Məlumat üçün deyim ki, Şərq saatı Mexiko şəhərindən iki saat qabaqdadır. Beləliklə, yerli vaxtla saat 3-də baş tutacaq.

Sizə ayda 9.99 dollara başa gələn WWE Şəbəkəsi vasitəsilə baxa bilərsiniz. Ancaq burada yaxşı bir şey, canlı yayım seçimi yeni istifadəçilər üçün pulsuzdur. Abunəliyin ilk ayı üçün pul ödəməyinizə ehtiyac yoxdur və yeniləməyinizi və ya sonra etməyəcəyinizi həll edə bilərsiniz.

Almaniya

Almaniya Şərq vaxtından beş saat qabaqdadır. Beləliklə, WrestleMania 36-nı canlı izləmək istəyirsinizsə, yerli vaxtla axşam saat 10-da WWE Şəbəkəsinə daxil olacaqsınız. Yalnız ayda 9.99 dollara başa gələn WWE Şəbəkəsinə abunə olun.

Sahənizin bazar ərazisinə daxil olub olmadığını yoxlayın. Geo məhdudiyyətlə qarşılaşırsınızsa, məhdudiyyətin qarşısını almaq üçün VPN xidmətindən istifadə etməyi düşünün.

Hindistan

Hindistan Şərq vaxtından doqquz saat otuz dəqiqə qabaqdadır. Beləliklə, yerli vaxtla saat 2.30-da WrestleMania 36 izləməyə başlayırsınız. WWE Şəbəkəsi vasitəsi ilə izləyə bilərsiniz.

Bununla yanaşı, onu Sony Ten 1 və İngilis dilində Sony Ten 1 HD canlı izləyə bilərsiniz. Hindi şərhini sevənlər üçün Sony Ten 3 və Sony Ten 3 HD'ləri uyğunlaşdırın.

WrestleMania 2020-nin başlama saatı (Əsas şou)

  • 7 PM (EST, Amerika Birləşmiş Ştatları)
  • 4 PM (PST, Amerika Birləşmiş Ştatları)
  • 12 AM (BST, Birləşmiş Krallıq)
  • 4:30 AM (IST, Hindistan)
  • 8:30 AM (ACT, Avstraliya)
  • 8 AM (JST, Yaponiya)
  • 2 AM (Səudiyyə Ərəbistanı, MSK, Keniya, Moskva)

WrestleMania 2020-nin başlama saatı (Kickoff Show)

Kikoff şousu əsas şoudan iki saat əvvəl, 5:00 ET-dən başlayacaq. Kickoff şousu üçün WWE Şəbəkəsindən başqa WWE-nin YouTube Kanalında da izləyə bilərsiniz.

  • 5 PM (EST, Amerika Birləşmiş Ştatları)
  • 3 PM (PST, Amerika Birləşmiş Ştatları)
  • 10 PM (BST, Birləşmiş Krallıq)
  • 2:30 AM (IST, Hindistan)
  • 6:30 AM (ACT, Avstraliya)
  • 6 AM (JST, Yaponiya)
  • 12 AM (MSK, Səudiyyə Ərəbistanı, Moskva, Kenya)

WrestleMania 2020 nə vaxt başa çatır?

Əsas şou, axşam saat 7-dən başlayacaq. Bu, bir-iki saatda bitə bilər, amma bundan daha çox ola bilər. Kim bilir? Ancaq əminəm ki, bunu əvvəldən sona qədər izləməyinizə etiraz etməyəcəksiniz. Beləliklə, qəlyanaltılarınızı və gözəl oturacaqlarınızı hazırlayın, çünki axşam saat 7-dən sonra gələn iki saatınız zəhmli olacaqdır.

WWE WrestleMania 36 - Hansı kanaldır?

WWE WrestleMania 36 yayımlayacaq rəsmi kanal WWE Şəbəkəsidir. Bu vaxt başqa ölkələrdə olsanız, başqa kanallara qoşula bilərsiniz.

WWE WrestleMania 36 Live Onlayn izləmək üçün necə?

Yayım hüququ sahiblərinin televiziya kabelinizdən və ya peyk provayderinizdən istifadə etmək məcburiyyətində qaldığı günlər keçdi. İndi kabelinizi çəkə və sevdiyiniz cihaz vasitəsi ilə WWE WrestleMania 36 onlayn canlı izləyə bilərsiniz.

WWE Şəbəkəsi yeni istifadəçilər üçün 30 günlük pulsuz sınaq təqdim edir. Əgər yenisinizsə, canlı yayım seçiminizi bron etmək üçün bir qəpik pul xərcləməyinizə ehtiyac yoxdur.

2020 WrestleMania 36 biletlərini necə əldə etmək olar?

WrestleMania 36 biletlərinə böyük tələbat var. WWE-nin dünyada çox sayda azarkeşi olduğu üçün bu, təəccüblü deyil. Onların əksəriyyətinin sevimli döyüşçülərini hərəkətdə izləmək üçün məkanda iştirak etmək istəmələri ədalətlidir.

Qeyd: WWE WrestleMania 36, ​​koronavirus pandemiyası səbəbindən köçürüldü. Beləliklə, Wland WrestleMania 36, ​​Orlando və digər elan olunmamış yerlərdə WWE Performans Mərkəzindən canlı yayım, hər birində iştirak edən tamaşaçı yoxdur. Beləliklə rəsmi bilet qutusu pullarını növbəti 30 gündə geri alacaq.

WrestleMania 36 biletlərini əldə etməyi düşünə biləcəyiniz yollar:

  • Rəsmi satıcı - biletləri rəsmi satıcıdan birbaşa əldə etmək. Biletlərə böyük tələbat olduğu üçün şans azdır
  • Tender - Əgər şanslısınızsa, təklifi qazana bilərsiniz
  • Satıcı - son dəqiqə alıcılar üçün əla seçimdir. Ancaq bir tutma ilə gəlir. Satıcılar bundan mənfəət əldə etmək istədikləri üçün qiymətlər çoxalacaq.

WrestleMania 2019 qazandı?

Seth Rollins 2019 Kişi Royal Rumble matçında qalib gəldi. Və sonra, Wrestle Mania 35-də Universal Çempionluğu üçün Brock Lesnar'a etiraz etdi.

Son sözlər

WrestleMania 36 sürətlə yaxınlaşır. Bir çox azarkeş və ətrafdakılar şənliyi izləmək üçün seçimlərini ayırd etdilər. İndi sizin növbənizdir. Həmsöhbətlərinizi etiketləyin və izləmə seçiminizi özünüzə bron edin. Uğurlar!